Κύριε Ελέισον…

Προσέξετε τωρά πλάσμα που ήρτεν να μου κάμει σχόλιο για θκύο άρθρα. Αμα σας λαλώ ότι ο κόσμος παλαβώνει ώσπου πάει, έχω δίκαιο.

Σχόλιο πρώτο στο άρθρο “Ο θεός” (http://ledras.com/index.php/archives/222#comments)

οταν εισαι ανθρωπος με ψυχη ανθρωπος με καρδια ανθρωπος που πιστευει οτι τιποτα δεν μας το φερνουν στα ποδια μας ετοιμο ανθρωπος που σκεφεται καθαρα και οχι ανθρωπος που θελει επιμονα να δημιουργησει την ιδεα περι ανυπαρξιας θεου τοτε ο θεος θα σου δειξει οτι υπαρχει,οταν λες οτι δεν υπαρχει και απο την αλλη βριζεις ενοχλεις και ειρωνευεσαι με πολλους τροπους τους πιστους σιγουρα θα μεινεις στο περιμενε

Ένα σχολιο γραμμένο που κάποιον άνθρωπο που θα επερίμενε κανένας ότι εν κοντά ανιψιός, άτε το πολλή καλαδελφός του πάτερ Παήσιου. Μιλά για καθαρή, αγνή καρδιά, επιμονή τζιαι υπομονή, πίστη τζιαι προσπαθεί να με πείσει (όπως τόσα χρόνια οι παπάες) ότι αμα έχω τα απαραίτητα προσόντα, ο αόρατος του φίλος εννα έρτει να με έβρει. Προσέξετε αντίφαση μετά.

Σχόλιο δεύτερο στο άρθρο “Τα Θρησκευτικά” (http://ledras.com/index.php/archives/385#comments)

επειδη φαινεται οτι εισαι κομμουνιστης πιθανον.θα ερωτησω.οι πακιστανοι και οι βρωμο ρωσσοι και βρωμοτουρκοι οι καθε λογης μουλλαες και αραπηες εανηκουν στο εθνος σου?τωρα εσυ που κανεις τον αθεο υπερασπιζεις τα δικαιωματα αλλων θρησκειων αλλα οχι τα δικαιωμαα της πιστης του εθνους σου.συνηθες φαινομενο των ψευδοαθεων γιατι  ετσι ειναι ορις.δεν εισαι αθεος απλα αντιχριστιανος.ολοι οι τυποι σαν εσενα απεχθανονται χωρις αιτια τον χριστο μονο.συνεχως αναφερονται στην φιλοσοφια του βουδα του μωαμεθ του κομφουκιου παιρνουν το μερος αιρεσεων και ξενων θρησκειων απλα γιατι θελουν την πατριδα του γεματη απο ξενους παρανομους και μη,ολοι ειναι παρεισακτοι,βρωμικοι.ετοιμοθανατοι.ο βρωμοινδος να παει στην χωρασ του να πηδα τον βουδα και τον κρισνα,γιατι εγω να χανω τα δικαιωματα μου γιατι τουτος ο ξιμαρισμενος ηρτε που την γαμοχωρα δαμαι?μονο τους χριστιανους μισειτε.πες το ελευθερα.εισαι αντχριστιανος κομμουνιστης σαν τον τουρκοσπορο γρουστοφκια.αλλα ο γρουστοφκιας ειναι εγκληματιας.δυο φορες πιασαμε τα φορτια ηρωινης του στην πυλα αλλα η μασονια τα εκαλυψε.

Όπως τα μωρά που συγχίζουνται τζιαι θέλουν να σου τα πουν ούλλα μονοφατσιά, αλλά εν τα βρίσκουν τζιαι λαλούν λλίο που ούλλα τζιαι πελλάρες, έτσι τζιαι δαμέ.

Επειδή είπα την γνώμη μου για την παιδεία, είμαι κουμμουνιστής, σίουρη δουλειά. Ο καλόκαρδος Χριστιανός, συνεχίζει με το να ξιτιμάζει ούλλες τες ράτσες του κόσμου που έννεν Έλληνες Ορθόδοξοι. Όι πως έσιει σχέση με το κείμενο, αλλά να μεν ξιτιμάσει τους αράπηες; Εν γίνεται έννε;

Θεωρεί ότι τα δικαιώματα της πίστης του είναι να είναι η μοναδική πίστη στον κόσμο. Το να λαλούμε ότι ο καθένας πιστεύκει ότι θέλει τζιαι ότι δικαιούται να το κάμνει σημαίνει ότι εν υπερασπιζούμαστε τα δικαιώματα μας. Επίσης ανακάλυψε ότι είμαι ψευτοάθεος. Όχι άθεος, ψευτοάθεος. Δηλαδή πιστεύκω στο θεό, απλά λαλώ ότι εν πιστεύκω για να γεμώσω την Κύπρο αλλοδαπούς που θέλουν να διεφθήρουν τα Ελληνορθόδοξα ιδεώδη.

Τα υπόλοιπα εν μαλακίες τζιαι χοντράδες που γράφει. Συνεχίζει να ξιτιμάζει ανθρώπους που εν του εκάμαν τίποτε τζιαι καταλήγει τζιαμέ που τον τρώει, τον Χριστόφκια.

Φίλε μου να σου πώ κάτι.

Είσαι ρατσιστής τζιαι κομπλεξικός τζιαι πραγματικά αν εμπορούσα να ξιλίψω τον πλανήτη που πλάσματα σαν εσένα, θα το έκαμνα με ούλλη μου την ευχαρίστηση. Εν σέβεσαι κανένα άλλο τζιαι θεωρείς δικαίωμα σου να επιβάλλεις τες μαλακίες που σου εμάθαν στο δημοτικό σε ούλλο τον κόσμο. Ξιμαρισμένος εν ο νούς σου τζιαι η ψυσιή σου, βρωμόπαιδο, όι τα πλάσματα που ήρταν δαμέ να δουλέψουν.

Παλιομαλάκα, έ παλιομαλάκα, που ήρτες να μου πουλήσεις πνεύμα ενώ καλά, καλά εν μπορείς να συνδέσεις θκύο λόγια τζιαι να κάμεις προταση.

Τζιαι έννεν ούλλα τα πλάσματα σαν εσένα, ρε βρωμισμένε. Έσιει Χριστιανούς, όπως τζιαι Μουσουλμάνους τζιαι Ινδουιστές που εν εκατό φορές πιο σωστοί ανθρώποι που σένα.

Νομίζεις πως εν διαγωνισμός η ζωή ρε πανίβλακα; Όποιος έσιει τους παραπάνω πιστούς εννα κερδίσει;

Αν εσιει θεό ρε ηλίθιε, εννα πάεις στον παράδεισο εσύ; Επειδή θέλεις να ξιλίψεις ούλλες τες άλλες ράτσες; Εν τούτο που σου εμάθαν στο κατηχιτικό;

Εγω ρε, εν πιστεύκω σε κανένα θεό τζιαι είμαι παραπάνω άνθρωπος που σένα. Εγώ, εν έχω πρόβλημα με κανένα, εσύ έσιεις πρόβλημα με όσους έννεν σαν εσένα.

Νομιζετε ότι οι θρησκείες εν όπως την μάππα, αλλο λλίο εννα δέρνεστε τζιαι να σύρνετε φωτοβολίδες. Ο καθένας πιστεύκει ότι γουστάρει ρε λετσιό του λάκκου τζιαι έσιει πλάσματα που εν πιστεύκουν. Αν σου αρέσκει. Αν δεν σου αρέσκει να πάεις στο Άγιο Όρος, εν θα μου επιβάλεις εμένα τες μαλακίες σου για να νιώθεις όμορφα.

Αναούλιασες με γαμώτο.

Παλιομαλάκα.

Τζιαι φωστήρα του κόσμου…εν μεγάλη παλαβομάρα να βάλλεις το κινητό σου τηλέφωνο για email.

Εσεις οι Χριστιανοί δεν έσιετε καμιά σχέση με τον Χριστό σας (Γκάντυ)

Tags: , ,