Οι τσέντες

Οι ειδήσεις των οκτώ, τα τελευταία χρόνια, εγινήκαν ένα κράμα ριάλιτι σόου, φαρσοκομωδίας, προπαγάνδας τζιαι σαπουνόπερας.

Ο κάθε σταθμός παρουσιάζει τα γεγονότα όπως τον συμφέρει, με βασικό γνόμωνα τις απόψεις τζιαι τες ιδεολογίες των κατόχων του σταθμού τζιαι μετά με το πόσο τραγική μπορούν να παρουσιάσουν μια είδηση με σκοπό να πίασουν όσο παραπάνω τηλεθέαση γίνεται.

Το ωραίο εν ότι αμα έν έσιει καμια είδηση σημαντική να πούν, είτε πλάθουν μόνοι τους ειδήσεις τζιαι πασάρουν τες για αληθινές είτε πίαννουν ένα εντελώς άσχετο θέμα τζιαι μετατρέπουν το σε εθνική τραγωδία.

Ακούστε λοιπόν την ιστορία που εφουσκώσαν τες τελευταίες μέρες για να πίαννουν τηλεθέαση.

Αλλοδαπές παν στα κατεχόμενα τζιαι γοράζουν ψευδοχάπια έκτρωσεων, χώννουν τα μες τες τσέντες τους τζιαι έρκουνται να τα πουλήσουν σε ανήλικες στις ελεύθερες περιοχές.

Το να κάμνεις θεραπείες στον εαυτό σου, χωρίς να συμβουλεύκεσε πρώτα τον γιατρό σου (που τζιαι τούτο πλέον εκατάντησε επικίνδυνο) εν επιοικός ανεύθηνο. Αλλα ας το πάρουμε ως δεδομένο ότι κάποιοι ανθρωποι επιλέγουν να λειτουργούν αυτόνομα τζιαι χωρίς την καθοδήγηση κάποιου ειδικού.

Κάποιος αμα θέλει χάπια για έκτρωση, μπορεί να έβρει που πολλούς τόπους, ένας που τζείνους σίουρα εν τζιαι μια παράνομη τζιαι ανεξέλεγκτη αγορά, όπως τζείνη των κατεχομένων.

Το πρόβλημα δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση, εν η ανεξέλεγκτη διακίνηση φαρμάκων που την αγορά των κατεχομένων.

Όχι το ότι οι Φιλιππινέζες εβαρτήκαν να διαφθείρουν τις άσπηλες και αγνές νεανίδες μας, πουλώντας τους χάπια για έκτρωση τζιαι προωθώντας τες να εμπλέκονται σε σεξουαλικές πράξεις χωρίς την απαραίτητη προστασία. Τζιαι το ότι χώννουν τα μες τες τσέντες τους, αν είναι δυνατόν!

Κατ’ αρχήν. Εν έσιει νούσιμη γενέκα που εννα πάει να μείνει έγκυος, απλά επειδή έσιει το χάππι τζιαι μετά μπορεί να το κάμει έκτρωση.

Δεύτερον, αν ίσιεν λίρες τούτη η επιχείρηση, οι πρώτοι που ίσιεν να το εκμεταλλευτούν ήταν οι Κυπραίοι οι ππαραόπιστοι τζιαι όχι οι αλλοδαπές οι καθαρίστριες που δουλεύκουν για θκύο μπακκίρες τζιαι εν ευκαριστημένες.

Τρίτον, αν μια ανήλικη μεινίσκει έγκυος χωρίς την θέληση της, τότε το κοινωνικό πρόβλημα εν αλλού τζιαι όχι στα χάπια της έκτρωσης.

Τζείνος που εσκέφτηκε την είδηση πρέπει να έπιασε προαγωγή, εκτύπησε τζάκ ποτ, με μια είδηση έθιξε τρείς φοβίες των Κυπράιων.

Τους αλλοδαπούς, τους Τουρκοκύπριους τζιαι την παρθενία των κόρων τους. Η τηλεθέαση λοιπόν εκτύπησε κόκκινα τζιαι την άλλη μέρα ούλλα τα υπόλοιπα μέσα μαζικής εξημέρωσης, επιππιλήσαν το ίδιο θέμα για να πίαν τζιαι τζείνα το μερίδιο τους.

Αφού οι αλλοδαπές θέλουν να μας διαφθείρουν τις κόρες μας διακινώντας χάπια μέσα σε τσέντες, η λύση είναι μία αγαπητοί μου. Να απαγορεύσουμε στις αλλοδαπές να κρατούν τσέντες.

Έ, ρε τι ζούμε..